Практика у ВНЗ. День 8

 

25.11.2020

Сьогодні ми з Танею Гудим проводили виховний захід в групі МІ-18. Куратором цієї групи є Дмитро Євгенович Бобілєв. З ним завчасно були оговорені всі важливі моменти у проведенні виховного заходу.

Ми обрали дуже актуальну тему "16 днів боротьби проти гендерного насильства". Готуючись до заходу, дізналися, що більшість людей або відчували на собі різні прояви насильства, або чули про такі випадки. 

Ми підготували ефектну презентацію, в якій висвітлили основний теоретичний матеріал. Також були проведені 2 вправи, які дали можливість студентам ділитися своїми думками. 

Вцілому захід минув швидко і дуже цікаво. Студенти дякували нам за заняття, а ми були задоволені, що отримали гарний досвід.


Також сьогодня я відвідала заняття Гудим Тетяни. Вона проводила лекцію "Лінійний нормований простір" в групі 5 курсу МІ-16.

Тетяна дуже гарно підготувалась до лекції, склала змістовний конспект, прекрасно володіла матеріалом. На початку заняття Тетяна зробила невелику актуалізацію знань студентів, що допомогло їм налаштуватись на роботу і освідомили зв'язок теми з попередніми.

Під час диктування матеріалу Тетяна використовувала онлайн дошку, що дуже допомагало студентам у конспектуванні. Тетяна була уважна до всіх присутніх. Хоча це була лекція, але вона ставила питання за темою, спрямовувала студентів на роздум та усвідомлене конспектування. 

Тетяна враховувала індивідуальні та вікові особливості студентів, була уважною і доброзичливою.

Мені дуже сподобалась лекція, вона була дуже цікавою.

Немає коментарів:

Дописати коментар