Практика в КЗШ №119 День 39

 

13.11.2020



Тринадцяте листопада - останній день педагогічної практики.
Сьогоднішній день дуже швидко настав за календарем. Неначе я тільки познайомилася з учнями 10-А класу, а вже закінчується моє спілкування та співпраця з ними.

Сьогодні на виховній годині ми продовжували спілкуватись на тему майбутнього і майбутньої професії. Мені вдалося більше розповісти про Криворізький педагогічний університет та інші заклади освіти міста. Було легко ділитися власним досвідом з учнями, розповідати про сесії, екзаміни та заліки, прогули та відпрацювання пар.
Їм дуже сподобалася ця бесіда!



Також сьогодні я виконала аналіз уроку хімії 

Вчитель розпочала урок вчасно.

На початку уроку вчитель провела коротку актуалізацію знань, поставивши буквально декілька запитань з матеріала минулого уроку. 

Протягом всього уроку весь клас разом працював із вправами з підручника. Вчитель гарно володіла матеріалом урока, тому іноді просила учнів звернути ще раз увагу на певні правила і примітки. 

Завдання мали ускладнюючий характер. Вчитель викликала до дошки різних учнів, пристосовувала матеріал і до слабких учнів. Вчитель мала особливий підхід до кожного учня. Також вона враховувала індивідуальні особливості учнів, коли давала індивідуальні завдання окремим учням. Так вчитель змогла перевірити рівень знань слабких учнів і оцінити їх, а також стимулювати учнів з високим рівнем знань. Викладач дотримувалась дидактичних принципів навчання та виховання: активності, систематичності, послідовності, доступності. 

Зміст та обсяг вивченого матеріалу відповідав програмі та віковим особоливостям учнів. Вчитель під час уроку не відсиджувалась на стільці, а допомага учням біля дошки, а також індивідуально в зошитах. Використані вчителем на уроці методи були обрані з урахуванням індивідуальних особливостей учнів, були ефективними і простими. Обрані вчителем прийоми відповідали навчальним, виховним і розвиваючим завданням уроку. 
Емоційна атмосфера на уроці була направлена на роботу, учні гарно засвоїли новий матеріал на навчилися його застосовувати. 

Вчитель була дуже коректною та уважною на уроці. Її зовнішній вигляд був офіційний та класичний. Мовлення вчителя було на професійному науковому рівні.

В цілому урок пройшов швидко, учні плідно попрацювали, а вчитель досягнула своєї мети. 

Немає коментарів:

Дописати коментар